Veelgestelde vragen

1. Wat is Blik op Fris?
Blik op Fris is een nieuwe manier om je ideeën en meningen over frisdranken te delen. Op Blik op Fris kun je regelmatig meedoen aan verhelderende onderzoeken over frisdrank. Je kunt ook discussies starten in ons forum en meedenken over wat er volgens jou allemaal mogelijk is met frisdrank. Van verfrissende recepten tot spetterende nieuwe smaken. Doe je mee aan een onderzoek? Dan maak je kans op prijzen! Je doet dus niet voor niets mee. Blik op Fris is een initiatief van Coca-Cola European Partners B.V. Het helpt ons beter te luisteren naar wat jij van frisdrank vindt. En we luisteren niet alleen, we doen ook echt iets met de informatie die je ons geeft. Ook daar vertellen we je alles over op deze site.

2. Hoe werkt het?
Je maakt een profiel aan, met daarin je contactinformatie, leeftijd en winkelvoorkeuren. Daarna kun je volledig deelnemen aan onze onderzoeken, forum, live chats en maak je kans op prijzen.

3. Wat wordt verstaan onder frisdranken?
Blik op Fris gaat over alle categorieën frisdrank. Dus niet alleen koolzuurhoudende frisdrank maar ook mineraalwater, ijsthee, sportdranken, energiedranken en vruchtensappen.

4. Wie kunnen er lid worden?
Iedereen van 16 jaar of ouder met een geldig e-mailadres kan zich bij ons aansluiten. Indien je tussen de 16-18 jaar bent, heb je wel toestemming van je ouder(s)/voogd nodig om lid te worden van Blik op Fris. Daarnaast kunnen wij echter slechts een beperkt aantal mensen in ons ledenbestand hebben. Daarom gebeurt het geregeld dat wij alleen mensen met een bepaald profiel toelaten tot Blik op Fris. Op deze manier behouden wij met een beperkt bestand een optimaal panel.

5. Hoe kan ik me uitschrijven?
Op de site vind je bij je profiel een knop waarmee je je direct kunt uitschrijven. Daarnaast zit in alle e-mails die je van ons ontvangt de mogelijkheid om je uit te schrijven.

6. Wat voor onderzoeken vind je op Blik op Fris?
Als deelnemer ontvang je af en toe per mail een uitnodiging voor onderzoeken over frisdranken, passend bij jouw profiel. De onderwerpen zijn heel divers, over de smaak, waar je frisdrank koopt of wat je van de verpakking vindt.

7. Hoe lang heb ik de tijd voor zo’n onderzoek?
Je hebt meestal 48 uur tot een week de tijd om mee te doen. Het onderzoek invullen kost je hooguit enkele minuten.

8. Kan ik kiezen aan welke onderzoek ik meedoe?
Je bent natuurlijk altijd vrij om te beslissen wanneer je meedoet. Het is wel belangrijk dat je profiel goed is ingevuld, zodat je de onderzoeken ontvangt die bij je passen.

9. Hoe kan ik een prijs winnen?
Door mee te doen aan onderzoeken kun je prijzen winnen. Voor elk onderzoek worden weer nieuwe prijzen beschikbaar gesteld, van cadeaubonnen, tot tickets voor de dierentuin, tot echte frisdrankgadgets. Onder iedereen die mee heeft gedaan aan een bepaald onderzoek worden de beschikbaar gestelde prijzen verloot. Iedereen heeft dus evenveel kans om te winnen. Daarnaast houden we soms extra acties, waarbij extra prijzen te verdienen zijn. Deze worden bekend gemaakt op onze website en/of op onze Facebookpagina.

10. Hoe vul ik een onderzoek in?
Je krijgt een e-mail met daarin een link die naar het onderzoek of enquête leidt. Daar wijst het zich vanzelf.

11. Hoe weet ik zeker of mijn antwoorden zijn verstuurd?
Als je nogmaals op de link van de onderzoek uit je e-mail klikt zie je meteen of alle antwoorden al zijn verstuurd.

12. Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
Op de homepage zit onder het inlogscherm een knop met ‘wachtwoord vergeten’. Als je hierop klikt kun je opnieuw je wachtwoord opvragen.

13. Wordt mijn profielinformatie gedeeld met andere bedrijven?
De informatie die wordt verzameld op Blik op Fris wordt niet verkocht of verstrekt aan enig ander bedrijf. Alle informatie is strikt vertrouwelijk en je privacy wordt gegarandeerd. Je naam wordt nooit verkocht, uitgewisseld of verstrekt aan enige andere partij zonder jouw uitdrukkelijke kennisname. Zie onze Privacy Verklaring (beleid inzake persoonsgegevens) voor volledige informatie.

14. Ik heb een technisch probleem.
Klik op de link ‘technische ondersteuning’ hier onderin en de mogelijkheid om contact op te nemen met ons support team.

15. Ik heb een hele andere vraag.
Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact op met het Blik op Fris team. Wij zijn bereikbaar op het volgende email adres: blikopfris@cokecce.com


« ga terug

Waarom meedoen?

infographic

Niks missen? Volg ons!

Coca Cola
Coca Cola Zero
Coca Cola Light
Coca Cola Life
Fanta
Sprite
Chaudfontaine
Nestea
Fernandez
Dr Pepper
Monster
Schweppes
Aquarius
Kinley
Capri Sun
Minute Maid
Nalu
Appletiser